The post Kokoscookiesmedchokolade appeared first on sunderehverdag blog. Det kan godt være at jeg er en brød-pige, men jeg elsker også kage, og især cookies
Si mel og bagepulver i og tilsæt revet kokos og grove stykker chokolade og nødder. Er man lidt sulten for sjov, er disse cookies skønne at have i kagedåsen
Rør herefter vaniljesukker, bagepulver, de to meltyper, kokosmel samt havregryn i dejen. Og jeg benytter jo enhver lejlighed til at bage - så derfor bagte jeg nogle cookies til deres aftenkaffe
kokossmør (creamed coconut) el. kokossolie (kan undlades). Disse cookies er dog også væsentlig sundere end de originale, og kan fint spises som et sundt mellemmåltid
Rør hele dejen jævn og placer så, med en teske, dejen i runde klatter på beklædte bageplader. ) Jeg kan afsløre at dette skift allerede skete, da de kære cookies havde være kort tid i ovnen, og duften af banan, chokolade og lune mandler langsomt begyndte at sprede sig i lejligheden - ja faktisk helt ud på altanen, hvor jeg sad i mellemtiden
Disse vidunderlige og lækre cookiesmed peanutbutter og mørk chokolade smager helt vildt godt. Jeg har ernæringsforbedret mine cookies ved ikke, at tilsætte sukker, men i stedet har jeg anvendt Sukrin Gold til at søde med
bagepulver og lidt kokos til at toppe dine muffins med. Sundere muffins med banan/kane. Alle ingredienser blendes sammen (undtaget kokos som bruges til topping)
De er præcis som cookies (efter min mening) skal være. Kombinationen af det sprøde og salte sammen med den søde mælkechokolade og den lidt bitre mørke chokolade er slet ikke til at stå for
ChokoladeCookiesmed nutella- og karamelfyld Gem Print Forberedelse. Nu behøver du ikke længere at lede, efter de bedste cookies, som passer til helt specielle lejligheder
I sidste uge så jeg madprogrammet Spis og Spar på DR1 – og kokken Jesper Vollmer kom med en opskrift på store, lækre syndige chocolate chip cookies – oprindelig fra bloggen louiogbearnaisen
Kom dem i en skål sammen med sigtet mel, salt, natron og kanel. hakket mørk chokolade. I en anden skål røres det smeltede smør sammen med sukker og farin
Disse cookies har en fyldig smag og er let klistret og bløde. De kan også laves med fx hasselnødder. Til sidst hakkes chokoladen og mandlerne groft og æltes ind i dejen, som er godt sej og klistret
Jeg lavede en portion af de lækre store chokoladecookies. Jeg fik ryddet op i chokolade skuffen og fandt både mørk, hvid og mælkechokolade – så blev det også brugt
Sidste weekend bagte jeg disse sprøde cookies fyldt med julekrydderier som kanel, ingefær og nelliker og fintrevet appelsinskal, store stykker af mørk chokolade og ristede, grofthakkede mandler
Kagerne hæver op undervejs og ønsker du cookies, der er bløde i midten, så tag kagerne ud her, ellers vent nogle minutter til kagerne er "faldet sammen" igen, så bliver de helt sprøde
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.