Saml burgerne – først bøf, så aubergine og til sidst topper du burgerenmed løgene. Her kommer en variant af burgeren, der bruger nogle lidt andre grøntsager end de klassiske, salat, tomat og løg
– og så er det ellers blot at samle burgeren efter smag og behag …. Burgerboller (opskrift her). Tag den af (gem den), ogmed en skarp, lille kniv løsnes kerner osv
Min kæreste og jeg har fået os en rigtig god lille rutine når den står på burgere. han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
En frisk og syrlig salat der egentlig er bedst om sommeren. Det kan lykkes at finde enkelte gode cherry tomater med lidt smag i selvom det er vinter så here goes…
Smør burgerbollernemed ketchupblandingen og læg dem sammen om kartoffelfrikadeller og grøntsager. Mos kartoflerne og bland dem med tomater og udblødningsvand
Det giver salsaen en lidt sød smag, der dog reduceres med jalapenos og løg. Bland løg, hvidløg, tomater, barbecuesauce, rødvinseddike og sukker, og smag til med salt, peber og tabasco
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Lækker sprød og juicy portobello burgermed krydret kikærtebøf, guacamole og salat. Jeg syntes ofte, at vegetarmad inspirerer til mad proppet med flere grøntsager, farver og masser af smag og krydderier
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.