Aubergine Royal fanget oppmerksomheten min får ikke så ganske lenge siden, og rettens originale navn er ikke så verst det heller på Tyrkisk "Patlijan Hunkar"
100 gram fetaost2 toppede spiseskjeer tyrkisk yoghurt1 spiseskje tahini3 spiseskjeer sitronsaft1 liten bunt frisk mynte, finhakketSalt og pepper1/2 granateple (kjernene)1 spiseskje olivenoljeSlik gjør du det
I dag var det så en rest af tyrkisk feta der fik mig til at lave kyllingefilet med fetafyld. Det er faktisk ganske ofte en rest af et eller andet, der inspirerer mig til at lave noget, jeg ikke har prøvet før
Jeg må sige jeg var lidt spændt på at lave en tyrkisk dessert. Tyrkisk-fransk dessert. Jeg har ingen anelse hvordan tyrkisk risbudding skal smage men prøvede mig frem ud fra en opskrift jeg fandt på myturkishkitchen bloggen
2 skiver hvedebrød1 æg600 gr hakket oksekød1 spsk dijonsennep1 tsk kebabkrydderi (fås hos den tyrkiske grønthandler)2 spsk koncentreret tomatpuréSpydRist hvedebrødet og blend det til raps i en blender. 1 tsk kebabkrydderi (fås hos den tyrkiske grønthandler)