N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
hvedemel i sammen med chokolade stykkerne og rør det hele sammen til en tyk grød. Bollerne pensles efter sidste hævning med et sammenpisket æg (som det nok tydeligt ses, så havde jeg altså ikke denne mulighed, da jeg ikke havde flere æg i huset, men de bliver bare pænere af at være penslet, så gør det, hvis du har til det) og bages ved 200 grader i ca
Tyrkisk pide med feta og persille. Pide med feta og persille. Man skal ikke blive skæmt af fetaost da den er dejlig cremet og lidt saltet, brug helst gerne en tyrkisk fetaost da de altså er lækrest til disse
Stil til hævning et lunt sted med et vådt klæde over. Varm en stegepande på medium varme, kom olie i og knus hvidløget heri, kom dernæst løget ved og svits
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
- spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag. De er endvidere gode til morgenmaden, hvis man ønsker et lidt sundere og groft brød til morgenbordet
, at vi har holdt tre ugers dejlig ferie og haft meget travlt generelt både før og efter, og så har der været rod med bloggens facebookside, hvilket jeg vil fortælle lidt mere om senere i indlægget
Burgerboller med durum og italiensk fuldkornshvedemel. Drys bollerne med lidt durummel og bag i ca. Nemme at lave og smager bare så meget bedre end købeboller
Rør gæret ud i mælk sammen med salt og sukker, du kan godt lune mælken først, men hvis du smelter smørret i microovnen istedet og dit mel har stuetemperatur så rammer vi alligevel en gennemsnitstemperatur der er tilpas høj til at gæret trives
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.