Så blev det igen en af Mette Blomsterbergs opskrifter, der kom til at præge min fredag aften. Marengs'en, der er lavet som toppe ovenpå tærten, bliver ikke sprød, som vi ellers kender den, men smager af vanilje og giver kagen en flot udtryk
I det her ualmindeligt varme vejr er det altid dejligt med en god salat. Jeg har stadig noget at fortælle om min Budapest-tur, men jeg tænkte at I måske trængte til en pause og en opskrift
R. e. s. t. r. d. a. g. n. p. å. M. o. f. u. m. b. c. l. i. H. v. k. y. ,. h. j. ø. O. J. -. æ. x. ". D. N. w. S. 1. ). F. I. A. 2. L. G. 0. 3. *. (. * g
Denne gang valgte jeg at lave en citrontærte med marengslåg - en klassiker i mit køkken. Fordel marengsen over citrontærten og bag den i 1-2 minutter under grill i ovnen, til marengsen får lidt farve
Dagens suppe er en blendet suppe lavet med to dejlige vintergrønsager - rodselleri og porrer. Vintertid er suppetid og heldigvis findes der et utal af forskellige supper
Dagens ret er en let hverdagsret, hvor man laver en en slags kartoffelpandekage/røsti som bund og ovenpå den kommer man frisk spinat, tomatskiver og til sidst et drys fetaost
Men nu får I opskriften på en dejlig suppe med pastinakker. I denne uge har jeg været til Filmtræf i Århus samt besøgt mine forældre et par dage, så det er ikke blevet til meget med madlavning eller indlæg på bloggen de sidste dage
Curry og ris er dejlig efterårsmad. Her er det curry lavet med græskar og broccoli, begge dele var råvarer som jeg havde liggende i køleskabet og som skulle bruges til noget godt
I de dage hvor solen skinner og vejret er dejligt er de lidt tungere retter blevet lagt i opskriftsamlingen til fordel for de lidt lettere forårsretter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.