i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. k. n. o. g. b. d. y. a. ø. J. v. m. s. u. j. ,. h. l. f. æ. å. p. ". 2. 4. 1. S. 0. -. T. H. E. R. ö. '. c. 5. B. 3. V. e g
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. t. n. å. r. v. h. a. æ. e. u. d. o. g. s. p. ,. f. l. k. m. ø. b. -. J. y. B. E. 2. 5. 1. c. 3. L. D. j. 4. 0. Ø. N
At bage et brødi en gryde er spændende og så får man faktisk et rigtig godt brød ud af det. Skorpen bliverdejlig sprød og så syntes jeg også brødet får en bedre krumme, prøv det, hvad er det værste der kan ske
Jeg har lavet et normalt brød på durum mel, men valgte at bage det i en Römertopf, eller en stegeso og så bagte jeg det ude igrillen, da den alligevel var tændt til aftensmaden
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. s. e. P. å. k. b. r. ø. d. a. g. t. m. æ. ,. o. u. n. l. v. ”. h. A. Æ. y. f. S. p. c. 6. 2. 3. 5. 0. 1. C. -. B. K. T. j. L. F. G. ½. 8
Nu skal der bare ventes tålmodigt mens brødet køler af og så skal der nydes. Jeg har en blå støbejernsgryde fra IKEA der er super til formålet, en römertopf kan også anvendes hvisikke man har en gryde der kan gå i ovnen
i. i. i. I. I. I. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. k. e. v. P. g. D. E. J. T. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. b. d. s. r. n. å. m. a. k. g. o. h. j. ,. l. æ. y. ø. f. u. T. v. w. /. p. 2. 5. 3. 1. (. ). 0. 6. -. 8. R. L. Æ. 4. M. S. P. B. e g
Så en pludseligindskydelse, og et mindre anfald af overskud, fikmigtil at få gang ibageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. u. f. t. g. e. o. m. æ. n. d. a. p. k. b. r. ø. c. 1. s. ,. 2. 5. h. l. 0. v. 4. -. G. y. O. j. M. E. T. S. å. /. P. B. 7
Brødetbliver lavet i en gryde – altså bagti en gryde – og det kan bages i ovnen eller på grillen. Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighedirøremaskinen med en ”spade”
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg migtil at lave maden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.