V. e. r. d. n. s. l. t. g. y. b. ø. h. a. p. k. o. u. f. M. i. ,. j. m. H. å. v. D. æ. C. R. E. I. S. T. c. 5. -. 1. 0. 4. ½. G. 2. (. 3. ). L. N. 8. F. P. A. Å. B
For et par uger siden, bagte jeg Jims brød med traditionelt hvedemel, og efter et par gode brød den weekend, blev jeg enig med mig selv om, at det skulle prøves med ølandshvede
For grydebrødets skyld, for at vise, hvordan man sagtens kan tilføje andre ting, som bestemt ikke gør det værre, men også fordi, jeg lidt efterhånden, har stablet et ret grundigt græskartema på benene
Start med at blande alle ingredienserne og rør det sammen til melet er vådt. Hvis du er studerende ligesom mig og brænder for at lave et grydebrød, så bliver du simpelthen nødt til at købe denne her
V. e. r. d. n. s. l. t. g. y. b. ø. i. m. u. v. a. h. ,. o. f. k. M. j. æ. å. p. I. 1. 2. N. S. L. T. 0. -. 5. (. ). B. 4. D. /. ½. 3. 7. c. E. R. F. 6. 8. P. A. Å. H. O
Så efter alle mulige og umulige forsøg med høj varme, bradepander med vand i og forstøverflaske, har jeg nu fundet løsningen på en af mine favorit sider – kvalimad
Opløs gæren i vandet og tilsæt havregryn, mel & salt. lav den om aftenen og bag den om morgenen). Når de er varme drysses lidt havregryn i bunden af gryden og brødet kommes i(hældes i)
)Det er et brød der køre over to dage, jeg satte det over igår og idag til spisning ved min svigerfamilie kunne jeg overraske med et vellykket resultat af noget godt brød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.