I. g. å. r. v. a. d. e. t. m. i. n. f. ø. s. l. ,. o. j. h. æ. D. b. -. c. p. J. u. M. R. k. V. S. G. 6. 1. 2. ½. 0. 5. 3. F. 4. B. T. y. K. L. 7. 8. 9. H
Brun mørbraden på allesider i gyldent smør. Drys med salt og peber og lad mørbraden køle af. Læg halvdelen af farsen midt på dejen, herpå mørbraden og dæk med resten af farsen
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Bred mørbraden ud og bank den let med håndroden. Rul mørbraden sammen om fyldet. Læg mørbraden øverst. Vend mørbraden, når halvdelen af stegetiden er gået
I sidste weekend blev denne bombe af en indbagt kylling serveret til nogle skønne gæster. – Der kan afgives lidt væske fra denne indbagte basse og for at få væsken væk, skal det kunne løbe igennem bagepapiret
Mørbraden fra den gode gris. Ja, ikke at der er noget galt med helt traditionelle mørbradbøffer – og for langt ud i hampen skal man heller ikke - men alligevel – det kunne være sjovt at give den en helt særlig behandling – en, der fremhævede mørbradsmagen og alligevel gav den et lille festmadspift
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.