Den her ret er stærk inspireret af en ret fra Alletiders Kogebog som hedder kødgryde med karry. Jeg har dog lavet lidt om på opskriften, så den bedre passer til min smag og mit behov for grønsager
I dag den 5. april var det helt suverænt forårsvejr med 15 grader og sol. Disse forårsfornemmelser gav mig lyst til at køre forbi et røgeri og købe varme fiskefrikadeller til min frokost og et laksestykke til aftensmaden
Egentlig har jeg altid syntes, at pebernødder er en af de småtriste sager til jul. Men så fandt jeg den her skønne opskrift hjemme hos Xenia, som vistnok oprindeligt stammer fra Lagkagehuset
Krydrede nuggets – Børnevenlige, både at spise og lave. Krydrede nuggets – opskrift. Når der er nuggets på menuen hjemme hos os, så er der som regel kamp om at få lov til at komme med i køkkenet og hjælpe med at vende dem i mel, æg og rasp
Dagens aftensmad bestod i aften af gulerods karbonader med ris og hollandaise sovs tilsat ketchup. Jeg blev præsenteret for disse gulerods karbonader for første gang hjemme hos mine forældre for nogle måneder siden
Disse linsedeller smager rent faktisk som om der er kød i. Salatosten er med til at give en dejlig umami smag sammen med løg, linser og friske krydderurter
Lad det simre imens du steger karbonaderne. Karbonaderne. Karbonader (Krebinetter) - YouTube 500 gram - 1 kg hakket svinekød (kan også være blanding med kalv i)Rasp1 spsk Salt1 tsk Peber
The post Krydrede pebernødder og musespil appeared first on Grydelappen. . Pebernødder genopdagede jeg sidste år og måtte overgive mig til Lagkagehusets meget skønne opskrift – helt anderledes end de umådeligt kedelige udgaver der huserer i julen
D. e. t. k. a. n. m. å. s. v. i. r. l. d. b. o. p. f. ,. g. j. u. y. h. ". -. S. æ. ). O. (. 2. 1. c. 5. 0. L. ø. K. T. 4. E. ½. 8. P. G. V. N. 7. R. H. J. A. B. M. z. C. F
Så bliver det næsten ikke mere enkelt og hurtigt uden at der gås på kompromis med smag og sundhed. Skønne grønne linser fra Puy piftet op med appelsin og "spicet" med chili og cayennepeber - en herlig kombination, som smager rigtig godt, og som også egner sig fint til som restemad til frokost dagen efter
Eksotiske, krydrede blomkålsris. Udgivet den 19. august 2016 by Karen Engell Dalsgaard. Her i august er der lækre, friske, danske blomkål til en endda meget overkommelig pris
Jeg vil ikke begive mig ind i diskussionen om, hvad forskellen på karbonader og krebinetter er, men bare sige, at hos mig hedder de karbonader og er en favoritret fra mormorkøkkenet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.