Så har jeg en uges ferie at se frem til, og det er selvfølgelig dejligt. Men altså, det føles jo ikke særlig meget som sommerferie med det vejr, vi har lige nu
E. f. t. e. r. i. w. k. n. d. a. h. v. ø. l. s. o. m. u. ,. b. y. g. D. p. å. ". ü. -. æ. S. c. T. F. (. 4. ). 2. 3. 5. 6. 1. R. /. q. 0. j. K. L. G. V. N. P. H. 7. 8. è. r l
Den anden dag, da jeg lagde et billede op af disse farserede peberfrugtmænd, var der en læser, der skrev at hun ville prøve at fylde sådan nogle hoveder op med tunmousse
lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
8-10 personer. Hæld vandet eller olien fra tunen. Mos tunen i en skål med elpisker eller en gaffel. Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier
Tunmousse er en rigtig retroret. Tunmousse – opskrift uden husblas. Personligt har jeg ikke nogen problemer med husblas, ud over at jeg synes, at det kan give en lidt blævrende konsistens til tunmoussen
Vend dejen i melet (ælt IKKE melet ind i dejen, blot vend dejen i melet så det ikke klistre). Det er ingen hemmelighed, at jeg godt kan lide at lave mad, så derfor irriterer det mig grænseløst at jeg er vanvittig dårlig til at bage
D. e. r. m. a. n. g. c. h. i. l. d. v. u. s. t. å. ,. j. ø. o. k. f. p. y. 1. 2. M. -. S. b. 9. W. H. (. ). æ. T. F. J. I. A. L. 3. 0. 6. 8. /. 7. 5. x. z. G. r g
Sidste gang, fik vi denne fine og lette dessert, som jeg nu vil dele opskriften på. Jeg har vist tidligere nævnt at jeg er så heldig at være en del af en madklub, med nogle skønne tøser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.