med min nye spiralizer skulle jeg prøve at lave pasta af squash - det er jo så sundt. Jeg var lidt nervøs for om man nu kunne undvære det skønne pasta - men jo det kunne man sagtens - min yngste datter på 11 fik en almindelige portion pasta, men skulle lige smage det sunde pasta - hun smagte på det og kiggede mig dybt i øjnene og sagde
Ca. 16 stk. 300g speltmel eller hvedemel100 g majsmel , groft speltmel eller grahamsmel1 l mælk/ soyamælk/ eller halvt mælk og vand 6 spsk rapsolie2 æg200g løg600g hvidkål200g gulerødder60 g knust båndpasta/ lasagneplader eller nudler150 – 200 g bønnespirer250 g
W. r. a. p. s. e. m. g. t. n. b. l. v. ,. k. d. ø. o. i. L. u. c. h. 4. F. y. 2. q. 6. 0. å. ½. f. 1. j. 5. E. 8. P. 7. æ. 3. S. T. –. R. -. K. w. B. t g
Og så er der noget til vegetarene, som let bliver lidt forbigåede på denne tid af året. Den her opskrift på ravioli med bladbeder er altså lidt uden for sæson, for nej, det er ikke typisk julemad i Italien
Har du en rest grøntsager i grøntsagsskuffen, så brug dem i denne ret – det kan være løg, champignon, porrer, peberfrugt, fennikel, tomater uden for mange kerner eller revet kartoffel
der har sneget sig kød ind på vegetarbloggen. Og da maden blev serveret, var det en positiv overraskelse, for havde egentlig ikke haft så høje forventninger, da menukortet og beskrivelsen af maden - til trods for et overraskende stort udvalg af vegetarretter - så en anelse kedeligt ud
Jeg er blevet sindssygt glad for grønsager og vegetariske retter, mere end nogensinde før. Det samme er min søster og derfor har hun et par vegetar kogebøger stående på hylderne