Opskrift farsbrød med spinat og fetaIngredienser800 g hakket kalv-flæsk1 løg, finthakket2 fed hvidløg, finthakket2 æg2 dl havregrynsalt og peberFingerspids MerianFingerspids Timian1 pakke sliced bacon400 g frossen helbladet spinat200 g fetaSå var der sku økologisk kalv-flæsk fars på tilbud i Kvickly
Det her var et eksperiment. Jeg var bare ude efter at lave nogle madmuffins som var gode at have med i madpakken, eller som kunne stille den lille sult jeg tit får inden aftensmaden
Da jeg skulle pensle mine horn, fik jeg noget æg til overs og det samme skete med mit fyld, så jeg blandede de to ting sammen og fik en skøn lille omelet ud af det
D. e. j. l. i. g. b. ø. d. m. a. r. o. s. f. y. H. v. u. n. t. p. k. ,. å. h. æ. M. S. L. T. 4. 5. 3. 0. c. 1. 2. 8. (. ). 7. /. ½. E. P. R. U. -. N. B. J. I. A. Å. '
Denne måneds brød er blevet et flad brød. Jeg har set mange forskellige bud på fladbrød, og har her prøvet at lave mit eget bud på et lidt anderledes brød