D. a. v. i. r. h. o. s. d. e. n. l. k. ,. t. ø. b. m. f. y. g. j. C. å. V. æ. u. p. M. S. R. ). J. (. -. F. c. 1. 3. 0. 5. 2. E. H. O. L. 8. K. B. x. P. T. 4. w. I. z. ". ) l
Jeg plejer derfor at sværge til Hattings fra frost, men har oplevet, at de kan være lidt svære at opdrive – i hvert fald i de butikker, som jeg handler i
I denne version er det lækre pitabrødmed salat, lækkert krydret oksekød og en god dilddressing. Rør Cheasy fraiche med hvidløg og dild og smag til med salt
Hvis man ikke gider at lave alle på én gang, så kan de kugles, fryses og laves når der nu er tid. Der er et hav af muligheder medfalafel - de kan laves med gulerødder, andre krydderurter, andre bønner og ærter
Jeg tror ikke, at der findes en privatperson, der har bagt og spist så mange pita i sit liv, som jeg har… Jeg lagde dem desværre bare lidt på hylden da vi indledte vores LCHF eksperiment – og dernæst “ingen stivelse”
Næsten … Ja jeg ved godt at mange nok ikke er enige med mig… men jeg syntes det er en super lækkert spise og ufatteligt nemme at tilberede, da du kan forberede aftenen før og så passer de noget nær sig selv hvis de steges i ovnen… hurra for nemt, billigt og sundt aftensmad
Porchetta møder saltimbocca – eller noget …. Rul ud, skær igen, rul ud, skær igen og bliv ved, til du står med et stort, fladt stykke kød, som fylder det meste af et skærebræt
Bag pitabrødene på bagepapir – gerne direkte på bagestenen, hvis man har en sådan. Den skal være smidig og elastisk – uden at hænge fast på fingrene - så er den klar
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.