Vinbladsdolma – vegetariske
Fatima Al-Hashimi
Fatima Al-Hashimi
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 dl ris
  • 2 mellemstore finthakkede løg
  • 2 mellemstore finthakkede tomater
  • finthakket
  • 1 håndfuld mynte(jeg brugte tørret mynte) – finthakket
  • 2-3 store håndfulde dild
  • . 1 lille bundt koriander
  • 2 citroner
  • 1 spsk salt
  • 1 ½ spsk. tomatpuré
  • 1 tsk knust hvid peber
  • 1 tsk knust sort peter
  • 1 tsk kanel
  • 1 ½ dl. madolie
  • ½ /1 citron
  • ½/1 citron alt efter hvor syrligt selve fyldet er. Derefter tilsættes en smule madolie; bare så de ikke bliver helt tørre, og dernæst vand nok til at det dækker dolmaen. Bemærk at den ikke skal drukne i vand da den ellers vil blive for slasket. Placér en lille tallerken ovenpå dolmaen og lad det koge en time. Først skal varmen helt op og dernæst skal varmen skrues ned til mellem varme/lav varme når det begynder at koge.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.