Salaten består af bagte aubergineskiver toppet med saftige granatæblekerner, sprøde og ristede kikærter, cremet og nødde-lækker tahindressing (favorit dressing
Tilsæt rosiner og smuldret feta. 150 g feta, smuldret. 11 tsk honningSkær buketterne fra broccolihovedet og del/snit dem i helt fine buketter. 1Fordel dem i en lille bradepande sammen med pinjekerner og hæld olivenolie udover. 1Krydr med salt peber og hvidløgspulver. 12-15 minutter - indtil broccoli og pinjekerner begynder at tage farve. 1Tag bradepanden ud og lad det køle 10 minutter. 1Fordel broccoli og pinjekerner i en skål. 1Hæld dressingen udover og server straks
Vend lidt citron/limesaft med rødbederne og anret dem i en skål medfetaog hakket persille ovenpå. I dag har jeg igen kokkereret, og I kan godt glæde jer til en meget lækker kage med rabarber, som kommer på bloggen en af de næste par dage
Bagte grøntsager med en god gedefetaog sur/søde balsamico-løg - og et lille glas vino. Rødbeder, græskar, løg og pynt med salat, feta, pinjekerner og lidt god olivenolieVelbekomme
Drys medfeta, valnødder og basilikum. Vend rødbederne med olie og honning og krydr med salt og peber. Jeg serverede retten til stegt andebryst ogovnbagte kartofler
Skær fetaen i tern (medmindre den allerede er det) og fordel den øverst på salaten. Lig dem på en bageplade med bagepapir, hæld lidt olivenolie over rodfrugterne og drys med rosmarin
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.