N. o. g. l. e. a. n. f. å. r. m. v. t. …. s. i. k. b. u. c. S. d. p. O. ,. æ. j. F. ø. h. D. R. M. E. J. y. I. T. w. z. C. B. ”. V. K. (. 1. ). 0. 5. 2. -. P
Skær toppen af tomaterne, lad eventuelt stilken blive siddende. Udhul tomaterne og gem fyldet. Bland kødet med løg, persille, mel, mandler, salt og peber
J. e. g. h. a. r. s. å. d. n. l. y. t. i. v. m. f. o. M. k. j. b. ,. æ. u. S. c. I. p. ø. P. D. F. (. 2. 8. ). 3. 5. 0. 1. ½. 4. L. E. -. R. H. 7. B. T. K. V. . A. C. ". Å. N
Steg de farserede porre på panden i margarine eller lign. Brun sovs til de farserede porre. Her på billedet har jeg så serveret mine farserede porre med kogte kartofler, dampet broccoli blanding og den brune sovs
En god gammel klassiker som altid vækker lykke. Porrer er ret billige for tiden og serveret med kartofler og en salat til, bliver det hurtigt et nemt og billigt måltid
Farserede kartofler. Print This Post. Denne ret ville sagtens kunne laves som kødfri også. Udelad farsen, og hak nogle champignoner eller bønner i stedet
Her får du opskriften på farserede porrer - altså en porre gemt i en frikadelle dej. Så sørg for at lave dine farserede porrer med lidt mindre fars, end jeg gjorde
Hvis du vil have sovs til de farserede løg, så vælg fx den spanske nøddesovs, romesco. De farserede løg er ikke blot smukke at se på, de smager også dejligt
Her til aften lavede min søster og jeg bagte butternut sqaush med perlespelt og kylling. Det er første gang vi prøvede at lave en butternut sqaush og det var virkelig velsmagende
Den anden dag, da jeg lagde et billede op af disse farserede peberfrugtmænd, var der en læser, der skrev at hun ville prøve at fylde sådan nogle hoveder op med tunmousse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.