Bananbrød med abrikoser og pekannødder. Fuldkornsspelt, quinoa og rismel.
Food and fairies
Food and fairies
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 dl bananmos, af 6-7 godt modne bananer
  • 2-3 spsk peanutbutter (tror jeg undlader næste gang, erstatter med mere olie)
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 spsk olivenolie (evt. kokos næste gang)
  • 2 spsk akaciehonning eller mørk agavesirup
  • 2 spsk gulerodsjuice (Thomas foreslår æblemost, går med vand næste gang)
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 håndfuld tørrede abrikoser, hakkede
  • 1 dl pekannødder, groft hakkede
  • 4 dl fuldkornsspeltmel
  • 2 dl fuldkornsrismel
  • 1,5 dl quinoamel
  • 1 tsk natron (Thomas foreslår 0,5 tsk natron og 1 tsk bagepulver, går jeg med næste gang)
  • 0,5 tsk salt

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.