(2 personer). ½ rodselleri (260-300 g). 2 spsk revet parmesanost. 2 små blommetomater. 26 g mandler. 2 personer. 260-300 g. 2 spsk revet parmesanost. 2 små blommetomater. 26 g
fra ring til ring lægge 2 cm til i længden, så det færdige tårn får den rette facon. Med 2 cm mellem ringene får du et ret stejlt tårn. Tak til alle jer, der har læst med i 2015
Begge slags tilbehør kan bruge til pølser, frikadeller, koteletter eller andet kød. (2 personer). 15-20 oliven. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 15. (2 personer). 200 g palmekål. Kog kålen 2 minutter i kogende letsaltet vand. 2 personer. 15-20 oliven. 2 personer. 200 g
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. E. n. f. y. l. d. i. g. o. b. e. r. t. å. m. a. ,. p. k. 1. -. 5. h. v. (. +. u. ø. ). /. 0. æ. s. w. F. c. V. 7. S. 3. D. H. T. Æ. j. 4. B. P. M. N
Det skal du bruge (20 stk). 2 tsk bagepulver. Fordel derefter dejen ud på en rist i det antal boller du ønsker (jeg fik 20) og lad dem stå og hæve i 15 minutter. Bages i en kold ovn i 30 minutter på varmluft 200grader. 2 tsk bagepulver
-)Jeg lavede tre slags, så jeg gangede deres opskrift op, så det passede, fordi jeg vidste at jeg måske ikke ville nå at få brugt resten af den kondenserede mælk
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. D. a. m. i. n. e. g. o. d. v. r. s. k. u. l. f. t. ø. ,. h. c. p. b. y. V. O. C. æ. H. K. J. å. j. -. ). I. B. 0. L. 4. 5. 3. Æ. M. S. 1. A. F. N. P. /. ½. (. 8. T. R. –. ". ‘. ’. <. 3 g
Jeg fik en ide til aftensmaden "En slags benløse fugle", en festlig ret. 8 skinkesnitzlersmøreost med yndlingssmag3-4 gulerødder 1 pastinak1-2 stængler af bladselleri1-2 fed hvidløg1-2 rødløg salt og friskkværnet peber1-2 dl bouillon (vand og terning, gerne øko)Skinkeschnitzlerne bankes helt flade og tynde (min mand brugte kagerullen) Gulerødder, pastinak og bladselleri snittes i julienne (tændstiktynde stave) gerne på mandolin-jernet, som vi ikke helt kan finde ud af, men til julienne-snitning fungerer det fint. Citrussalat2 appelsiner i både 3-6 skiver pomelo i både uden den hvide hinde1 rød grape i både uden den hvide hinde2 mandariner i både1 dl pinjekerner tørristes på en pande Citrusfrugterne deles i både og skæres i mindre stykker og blandes i en skål. 1-2 stængler af bladselleri. 1-2 fed hvidløg. 1-2 rødløg. 1-2 dl bouillon. 2 appelsiner. 2 mandarin
2 æg. 2 æg. Forleden faldt jeg over noget færdig tærtedej til 5 kr stykket, så det tænkte jeg at jeg ville prøve - jeg plejer ellers altid at lave dejen selv, men det her er jo en dejlig nem løsning, hvis man ikke lige har tiden
Så nu prøver jeg endnu 2slags. 250 g creme fraiche/skyr/græsk yoghurt. 2 spsk chiafrø. 2 spsk loppefrøskaller. 2 æg. 2 dl revet ost. 2½ spsk loppefrøskaller. Varm ovnen på 200 grader. Form 8 boller med hænderne, pensl med æg, og bag dem til de er gyldne, ca 20 min. 250 g creme fraiche/skyr/græsk yoghurt. 2 spsk chiafrø. 2 spsk loppefrøskaller. 2 æg. 2 dl revet ost. 2½ spsk loppefrøskaller
Der findes jo et utal af varianter af sennep, da dette var første gang jeg skulle prøve, valgte jeg 2 ret basis varianter – 1 fin og 1 grov. 2 tsk rørsukker. Der findes 2slags sennepskorn – sorte og gule – de sorte giver skarphed og bitterhed, de gule giver den cremede og mildere smag. 2-3 spsk honning. Dine sennepsfrø skal først lige ligge i blød i vand i mindst 2 timer. Nå – jeg havde lidt over 2 dl sennepsfrø. Det vil så sige at jeg skal bruge godt 2 dl væske også. 1/3 af væsken skal være eddike, så jeg brugte 3/4 dl eddikke og 1 1/2 dl vand. 2 tsk rørsukker. 2-3 spsk honning
Til 3-4 personer (Lille bradepandeform, eller de viste runde former)1 dl hvedemel½ dl fuldkornshvedemel3/4 dl sukker 3/4 kakaopulverEn stor knivspids ægte vaniljepulver (eller ½ tsk vaniljesukker)1 tsk bagepulverEn knivspids himalayasalt2-3 tsk rapsolie - eller anden neutral olieMokka-version3/4 dl kold, stærk kaffe eller espressoBlåbær-version3/4 dl appelsinjuice - gerne friskpresset30 gram friske eller optøede blåbærTænd ovnen på 185 grader varmluftBland alle de tørre ingredienser sammen i en skål, og rør godt. Bages i ovnen 20-30 min, afhængig af formen(e)
2 spsk sukrin gold. 2 spsk cognac. 2 spsk sukrin gold. 2 spsk sukrin gold. 2 spsk cognac. 2 spsk sukrin gold. Jeg er blevet inspireret af Tatjana, og har også lavet mig en ordentlig omgang marcipan
20 x 60 cm. Skær ud til 10 -12 birkes, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, med sammenføjningen nedad. Pensl brødene med mælk og bag dem i en forvarmet ved 1800 C i ca 20 minutter, til de er let gyldne på midterste ovnrille
Til 12 marcipanæg skal du bruge. 250 gram marcipan – dvs. 20 gram mandler. Del marcipanen i 4 dele á cirka 20 gram og tril dem til marcipanæg – dvs. Del marcipanen i 4 dele á cirka 20 gram og tril dem til marcipanæg. Del marcipanen i 4 dele á cirka 20 gram og tril dem til marcipanæg. 250 gram marcipan. 20 gram mandler
2 personer ca. 12 stk. 1-2 tomater, i skiver. 2 bøffelmozzarella, skåret i skiver. 12 skiver og kom dem på en bagerist med bagepapir. Kom 1 skive mozzarellaost på hver af brødene, kom en skive eller 2 tomater på nogle af dem og sæt dem i en forvarm ovn på 200 grader til osten smelter og begynder at tage lidt farve. Jeg lavede 3 slags. 2 personer. 12 stk. 1-2 tomater. 2 bøffelmozzarella
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.