Foråret er kommet med godt vejr ogdermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
græskarkerner til drys. At bage glutenfrit kan være noget af en udfordring, men jeg har efterhånden fundet frem til forskellige opskrifter som giver et dejligt brød, kager eller boller uden at være alt for tunge og kedelige
- fik en idé om at kæresten min skulle have andet end bleg toastbrød med på sin madpakke, men da han ikke er så glad for kernerog groft brød, så gav han kravene om at der ikke måtte være kerner i,de måtte ikke være for grove og at de ikke måtte være tørre
med lidt kerner eller havregryn. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Blødeboller bagt uden smør, men med creme fraise og både hvede- og grahamsmel. På en kold søndag er det bare noget af det allerbedste, at spise lune boller om eftermiddagen og være total sofa-kartoffel med familien på besøg eller med en god bogog kop skoldhed te
Desuden giver melet – sammen med gurkemeje – bollerne en varm gul farve. Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
I. f. r. e. d. a. g. s. h. v. j. ø. l. …. o. t. y. k. m. n. æ. i. b. u. c. D. H. å. w. ,. R. J. p. S. 5. 2. 0. 1. A. B. –. (. 4. ). 6. 3. 8. -. T. L. N
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.