Mit hjemmelavede brød er grønt ogmørkt, fordi jeg har brugt hampeprotein og knuste chiafrø. Brødet kan også bages uden form, men flyder en lille smule ud
Glutenfrit 'rug'brød, og som surdejsrugbrød Gem Print Forfatter. Groft glutenfritrugbrød. Jeg har lige lavet det lækreste glutenfrie rugbrød med sprød skorpe og god krumme
Uanset hvilken allergi man end måtte have, så er det altså dejligt nemt og ret så sundt med en god skive groft brød med lækker pålæg (der er flere pålægs indlæg på vej, GODE pålæg uden salt, nitrit og klister)
Jeg trængte dog til noget andet end rugbrødog har istedet bagt et rustikt og groft glutenfritbrød. Jeg er løbet tør for glutenfritrugbrød som jeg ellers altid plejer at have et lager af i fryseren
Brødet er baseret på cashewnødder og æg. Kan også bruges til LCHF, lavkarbo og stenalderdiæt. vegetabilsk mælk, fx mandelmælk, ris- eller havremælk (OBS – havremælk er ikke glutenfrit
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.