Pensel bollerne med sammenpisket æg og drys evt. med birkes, sesamfrø, græskarkerner eller lignende. Luftige grovboller 2016-01-06Preparation Time 2hCook Time 13m Total Time 2h13mAverage Rating 4
Klik her og få vores nye e-kogebog med de lækreste opskrifter på boller - helt gratis. Jeg lavede dejen i en røremaskine, men den kan også æltes med håndkraft
Jeg elsker nemlig hjemmebagt brød, især med lækkert pålæg. Jeg laver oftest disse grovboller, som jeg egentlig kalder mine “basisboller,” for de er ret simple, og jeg har næsten altid ingredienserne hjemme
I. d. a. g. h. r. j. e. b. t. o. l. J. f. s. ø. m. i. q. u. n. D. k. v. B. ,. æ. G. (. 1. 4. ). 5. 0. 2. 6. p. ½. y. 3. -. c. R. H. T. N. å. P. F. E. n g
Og har ikke rigtig haft held med at bage nogel gode grovboller. Tag dejen op med en våd ske, og form boller eller flutes med hænderne, som du dypper i vand
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.