1 )
Kødet brunes i smør/margarine sammen med løg og karry.
2 )
De øvrige krydderier tilsættes og herefter vand og fløde. Retten skal nu småkoge i ca 1 time.
3 )
De sidste 10 minutter koges de revet æbler med sammen med pølser og stegt bacon.TIP! Der kan både spises brød, kartofler og ris til retten eller evt salat
Her sidder jeg. med hele den ene side af munden bedøvet efter et akut besøg hos tandlægen. Søndagen havde bragt tandpine med sig, så jeg måtte af sted til tandlægen i dag
I. g. å. r. a. f. p. ø. v. e. d. j. n. s. k. o. i. t. b. l. R. D. y. m. ,. u. J. h. E. 1. 3. S. K. Ø. N. T. M. H. U. G. c. (. æ. ). 5. 0. 2. 4. /. x. w. L. P. q. F. z. B. C. V. e g
Karrygryden er fyldt med gode sager. Jeg er fan af indisk mad og endnu større fan af både søde kartofler og kikærter, så jeg var helt sikker på, allerede inden jeg gik igang med denne ret, at jeg også ville elske den
Karrygryde med spidskål 53. Follow my blog with Bloglovin. Jeg har lavet denne bog for at give dig inspiration til aftensmad, som foruden at være glutenfri og mælkefri også skal give dig lyst til at få flere grøntsager og basedannende mad ind i din dagligdag
) karrygryde. Jeg synes efterhånden det begynder at ske lidt for tit, at jeg må undskylde for fravær. Jeg skal prøve at blive bedre til at få lagt lidt lækre ting op på bloggen, men lige for tiden har jeg faktisk ikke så meget at gøre godt med
1. Kikærterne skylles og lægges i blød i 10 – 12 timer i rigeligt koldt vand. (3 dl vand pr. 1 dl ærter). 2. Iblødsætningsvandet hældes fra og ærterne koges i rent vand i ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.