Form til 12 - 15 boller med fugtede hænder og læg på bageplade beklædt med bagepapir. Opskrift. 350 ml lunken vand25 g gær 1 spsk sukker1/2 dl olivenolie 2 store æg 300 g havremel (jeg brugte den fra Rema 1000)250 g Orange Finax1 1/2 tsk havsaltRør gæren ud i vandet og tilsæt sukker
Loppefrøskaller røres op med lunkent vand i en stor skål. Salt, olivenolie og solsikkekerner tilsættes og røres med sammen med revet sqauash, gulerod eller rødbede
Der er både chiafrø og fuldkornsspeltmel i dejen, og de sørger for både smag og struktur. Sprøde, lækre flutes med masser af lufthuller, men samtidig også med bid og substans
Langtidshævede fuldkornsboller med hvid hvede (ca. Jeg har aldrig prøvet at bage med hvid hvede før, så da jeg omsider er blevet ejer af denne sjove meltype så skulle det da prøves
Kom melet i lidt af gangen og rør rundt med en grydeske til dejen bliver fast. Kom dejen tilbage i skålen, drys en smule mel over og sæt den i køleskabet med låg på
Jeg startede først med at udelukke speltmel fra min kost, men efter et par uger på dieten mærkede jeg hurtigt, at jeg manglede en masse fibre i min kost, som jeg ellers var vandt til at få rigeligt af
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.