Det nye produkt “Surdejsbrød” kommer meget naturligt ud af at det i stigende bliver mere og mere populært at bage gode brød selv og surdejen er meget positivt ladet, bagere reklamerer med brød på surdej, supermarkeder at begyndt at føre tør-surdej og rigtig mange har selv en surdej stående nu
Min søster er nemlig helt vild medlakridssirup på is og derfor blev opskriften prøvet af i aftes da hun bød mig på middag efter jeg havde haft endnu en lang dag på arbejde
Så jeg lavede marengs medlakrids. Jeg har skrevet det mange gange før, og nu gør jeg det igen. Det skal simpelthen ikke være for kompliceret og indviklet for så mister jeg lysten til at lave det
Idet jeg tilsmagte denne ispind, kom jeg i tanke om mine sunde lakridsmarcipanægmed hindbær, og hvor smuk lakrids, tangsalt samt hindbær er i samme ret
Kom sukker i og pisk sammen, hvorefter du tilsætter lakrids, kommer massen i en sprøjtepose med en stjernetylle (mindre kan også gøre det – altså bare en pose med hul
I. g. å. r. v. i. s. t. e. j. m. n. o. p. k. f. c. h. l. a. d. J. y. ,. ). S. L. M. u. ø. b. æ. 1. 3. 5. 4. 0. (. /. E. P. F. K. D. B. 6. R. H. w. W. V. ) g
I denne opskrift får du en sundere - og utrolig lækker - udgave af marcipanbrød medlakridssmag. Jeg har dog givet mit eget "touch" på dem, og fyldt kuglerne med hindbær
Rør gæren ud i vandet sammen med surdej og sukker i en stor skål. Jeg bruger surdej i min opskrift, men det behøver man ikke hvis man ikke gider fumle med det
Jeg har længe godt kunne tænke mig at lave et lækkert, sprødt og smagfuldt brød, men i ogmed at jeg har formodet at dræbe mine sidste to surdeje, har jeg ikke rigtig haft muligheden for det, før nu
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.