Jeg bagte disse mysliboller, for at have en lækker bolle, jeg kan tage med til min formiddagspause. Jeg vil gerne have en bolle, hvor det ikke er nødvendig at tage pålæg med til, så disse mysliboller er perfekte, da de er lidt mere lækre end en helt almindelig bolle uden noget
I dag vil jeg gerne dele opskriften på en af mine yndlingsboller med jer. Når jeg kommer hjem til min familie, så er min mor ofte virkelig sød til at lave nogle af mine favoritter
I sidste weekend bagte jeg stakkevis af boller til ældstebarnets fødselsdag. Det blev dovne boller, altså forstået på den måde at de blevet lavet på denne lette måde og at de på ingen måde smagte dovne
Jeg var endelig blevet den lykkelige ejer af en surdej (den flinke cand. kok var så rar at give mig en portion) men der var desværre nogen i det lille hjem, som ikke var så vild med lugten af surdejen
-. B. r. u. g. e. s. t. n. a. f. m. y. l. i. b. o. I. ø. j. k. å. d. p. ,. h. R. J. G. D. v. æ. S. (. ). N. P. O. C. 9. 0. c. 1. 5. 8. V. T. 2. H. E. A. a g
Skal du have friskbagte boller til morgenmad i morgen. Det tror jeg nok, du skal. Og gider du heller ikke bruge særlig lang tid på at lave dem og vil helst gøre det uden en røremaskine
Det er ingen hemmelighed, at jeg sætter stor pris på godt brød og helst bager det selv. Så da min mor fortalte om en god opskrift på müsliboller med revet æble, måtte jeg straks ud i køkkenet og kreere en omgang boller selv
Jeg elsker brød og boller, der er fyldt med lækre ting. Mysli, tranebær, chokolade eller nødder, og jeg har i lang tid haft lyst til at bage min egne langtidshævede valnøddeboller (har fået lidt inspiration fra Valdemarsro)
Det er efterhånden ved at være noget tid siden, jeg delte et billede af de her mysli-bolle-muffins på Instagram, og jeg har brugt opskriften mange gange siden
Nogle gange har jeg brug for lidt morgenluksus, og det er lige hvad denne skønne portion grød er. Jeg spiser normalt A38 med hjemmelavet Chunky banan granola (som er min absolutte yndlingsmorgenmad), men når jeg engang imellem spiser noget andet, bliver det tit grød – især nu hvor det er koldere udenfor, kommer grød helt sikkert på menuen herhjemme lidt oftere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.