D. i. s. e. b. o. l. r. a. G. E. N. I. A. L. h. m. n. g. d. f. t. ø. j. k. æ. -. u. p. å. (. y. H. R. ). v. ,. V. O. P. S. K. F. T. c. 1. 0. /. 4. ½. 2. 5. 6. B. . M. J. l
Jeg har bagt disse morgenboller med chiafrø et par gange nu og udviklet lidt påopskriften så de nu både har en sprød skorpe og samtidig er saftige indeni
Vi bruger nedenstående opskrift men kun vand-, gær og salt-mængden ligger fast. Vi bruger højst et par minutter på at “klatte ud”, bage og smøre dem om morgenen
Forleden surfede jeg lidt rundt, for at søge inspiration til nogle lækre boller, og kom forbi bloggeren MissMuffin, som havde en opskriftpå lækre morgenboller med græskarkerner og kakao, så dem måtte jeg prøve
Derefter røres melet i lidt ad gangen - jeg gør det altid på røremaskinen med dejkroge. Næste morgen tændes ovnen på 200 grader og dejen sættes i klatter på en bageplade med bagepapir - skeen dyppes i lidt vand imellem hver af dem, så slipper dejen nemmere
K. o. l. d. h. æ. v. e. m. r. g. n. b. s. a. p. å. 1. 5. i. u. t. M. ø. w. k. f. -. ,. J. y. j. B. S. L. T. O. 3. 0. (. 8. ). D. /. 4. 2. ½. 7. H. G. P. N. c. #. I
Opskriften er stykket sammen af opskrifter fra Camilla Plum og Richard Bertinet, tilsat gode råd fra Aurion og Skærtoft Mølle, samt alle mine egne påfund
K. o. l. d. h. æ. v. e. t. b. r. a. g. m. -. ,. s. i. k. n. J. H. f. p. j. 1. y. å. D. ø. S. u. M. O. /. 2. 0. 7. T. 8. B. L. c. 5. 3. 4. C. E. (. x. ). R. F. N. P. I
I går aftes lavede jeg en lynhurtig dej, der har stået og hygget sig i køleskabet indtil i dag Det allerbedste jeg ved om morgenen, er duften af nybagte boller og med denne opskrift tager det ikke mange minutter at få friske boller på morgenbordet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.