Virkelig et grillhit. I dag har vi grillet lammepølser og spist salat og disse dejlige pandebrød til. Jeg biksede lynhurtigt en dej sammen af det vi havde i køkkenskabene og wupti - så var der de lækreste pandebrød efter 15 minutter
Her er en opskrift på lækkert grovbrød med grahamsmel. Der er en del ventetid med det her brød til gengæld kan dejen gemmes i køleskabet op til 6 dage så man altid har dej klar til frisk brød
T. i. l. b. e. r. d. n. g. s. t. a. 9. m. 3. 0. A. j. 4. 5. I. 1. æ. v. h. u. o. k. F. å. -. E. p. 2. ø. R. (. ). L. f. ,. D. 6. y. H. c. x. ½. °. C. S. B. 8
Her til morgen gik jeg fluks i gang med at bage bananbrød. Jeg får min søde veninde til brunch i morgen, hvorefter vi skal på museum og se en Katja Bjørn udstilling, som har været længe ventet
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Hjemmebagt rugbrød med tørrede figner - har du nogensinde smagt det. Det smager FANTASTISK. Du kan egentlig vælge de fleste opskrifter på rugbrød, og så selv tilføje finthakkede figner i opskriften
Jeg har lavet mit eget bananbrød med inspiration i et her af Thomas fra Kærlighed & Kikærter. Jeg har lavet små justeringer, valgt at lave brødet med andre meltyper end grahams- og hvedemel og øget fuldkornsindholdet
E. f. t. e. r. s. u. c. n. m. d. h. o. i. g. k. j. l. y. å. a. b. ø. P. '. p. F. ,. v. B. D. T. 1. 5. 7. 0. -. 8. S. æ. L. 2. 3. (. ). ½. 4. K. H. M. I. R. /. O
-) Jeg er stolt af resultatet og må indrømme at jeg selv syntes jeg er rimelig (meget) god til det med bagning (og madlavning), men det ligger nok til mig - i mine 'gener' og min 'natur'
2 stk50 g gær6 dl vand½ dl olie2 tsk sukker1 tsk salt150 g fuldkornshvedemel100g grahamsmel300 g durumhvedemelca 450 g hvedemel2 dl finthakket/klippet brændenælde, nye skud uden stilke2 dl finthakket/klippet skvalderkål, nye skud uden stilkeGæren opløses i lunken vand sammen med sukkeret
I. o. n. s. d. a. g. t. j. e. k. i. b. ". l. v. r. ,. æ. m. h. ø. f. c. M. å. p. F. u. y. D. A. K. V. 2. H. J. -. ). N. 1. /. 6. (. 4. 3. 5. R. Æ. 8. E. P. B. 0. T. S. L. x. O. G