F. r. i. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. I. 5. -. (. ). 2. 4. c. S. G. H. j. P. /. 3. B. 7
J. e. g. h. a. r. i. d. s. n. m. å. ,. f. k. t. j. K. c. x. b. u. ø. D. v. æ. o. l. y. p. 1. -. ). E. R. /. S. M. L. Æ. T. '. A. 2. 4. G. (. I. 0. 3. 6. 5. F. N. +. V. *. 9. 7. H
Jeg er ret vild med at have modne bananer liggende, for de er perfekte til bananpandekager eller –vafler, bananis, bagt grød, banangranola, banankage eller bananbrød som dette (klik på de forskellige forslag for at komme til opskrift)
Jeg kan generelt rigtig godt lide hele kerner i brød, som man sikkert også kan se på mange af de andre opskrifter her på siden, men der er selvfølgelig også en vis andel af knækkede kerner i brødet
E. n. g. a. i. j. u. r. b. t. e. f. o. ø. s. d. m. p. å. B. h. l. J. k. 2. v. y. R. 1. 8. 0. H. 4. D. æ. O. A. I. 5. 7. 6. -. 3. (. ). F. K. ,. c. L. N. T. Æ. G. P. M
Det her grove fiberbrød er et brød som jeg har valgt at lave i forlængelse af min opskrift på fiberboller, som er lavet med en fiber bageblanding hvori der indgår chia frø, hampfrø, hørfrø, havrekerner og majsflager
Jeg er kommet rigtig godt igang med at eksperimentere med at bage groft glutenfri rugbrød og prøver mig frem med forskellige kerner, frø og melsorter, som alle er glutenfrie
Opskriften er inspireret af Trine. er groft og utroligt lækkert af et ikke-rugbrød at være. Video på Youtube med Groft, glutenfrit "Rugbrød" eller se længere nede på siden
750 g3 timer og 45 minIngredinserne skal tilføjes præcis efter rækkefølgen som de er skrevet om + præcis mængde300 ml vand2 spsk rapsolie2 spsk honning1,5 tsk salt240 g groft mel240 g rugmel2 tsk tørgær (må ikke komme i kontakt med salt)Tilsættes efter bip
glutenfri brød opskrift, havde jeg ikke mere majsmel tilbage. Den glutenfrie opskrift havde. mangler, og jeg syntes opskriften var svær at gå til, så jeg lavede den lettere
(2 små brød)6 dl vand10 g gær15 g fiber HUSK75 g lys surdej1 spsk sirup3 tsk groft salt100 g havremel (blendet havregryn)500 g glutenfrit mel (orange Finax eller orange Finax og MixWell mørkt basismel blandet halvt og halvt) Rør vand og gær sammen i en røreskål. 3 tsk groft salt
Hvis man bare vil have et naturel groft fladbrød, så skal fyndet som f. Jeg lavede tre forskellige slags fladbrød med tre forskellige slags fyld, så derfor kortede jeg opskriften ned så der var 4 slags af hver
1 L (stoppet) friske små brældenælde skud uden grove stilke, det var lige 100 g50 g gær6 dl lunken vand3 spsk olie1 tsk salt400 g hvedemel2oo g groft speltmel1 dl solsikkefrø½ dl hørfrø1 spsk honningBrændenælderne skyldes og koges i 3 min
Jeg har igen eksperimenteret ude i vores køkken. Denne gang var det for at se om jeg kunne kreere et lille bananbrød (kageagtigt dog), som kunne skæres i "stænger" og bruges som snack
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.