Jeg kan godt lige at få hjemmebagt brød i weekenderne og det samme kan familien, men nogle gange er jeg altså bare for doven til at vente på at det skal hæve en eller flere gange
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Tillige med er det nemt at lave. Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighed i røremaskinen med en ”spade”
Bland kold mælk med varmt vand for at få en lun temperatur. Pensl med æg og drys med solsikkefrø. 20 min, passer cirka med at ovnen når at komme op på 200 grader og bollerne derefter får et par minutter
Server lun med smør og ost. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Blend low carb bageblandingen (jeg blender den forholdsvis fint, men stadig med bid). Kan du godt lide ideen og stenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens
Bland alle ingredienserne i en stor skål og bland det godt, dæk med husholdningsfilm og et klæde. Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad
Hæld en kop koldt vand i bradepanden i bunden, og luk hurtigt lågen for at udnytte dampen. Her fået I opskriften på et lækkert koldhævet brød lavet med øl, surdej og ølandshvede
Bland mel og bagepulver sammen i en bageskål. Hæld dejen i en brødform foret med bagepapir. Lad brødet afkøle på en bagerist før det tages ud af formen
Det kom der denne lækre æbelkage ud af som jeg serverede lun, med flødeskum. Det er en drømmekage-dej men den kan bruges til meget andet i en hurtigt vending og efter hvad skabene byder på af indhold/ingredienser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.