Opløs gæren i lidt af vandet og hæld resten af vandet, kærnemælk, æg, sirup og salt i. Jeg har vænnet mig til de meget gode, tyske pølser og serverer gerne en pølse i ny og næ, og hvis brødet er hjemmebagt, er det jo nærmest en delikatesse
Bland den stuetempereret ymer med vand, gær, salt og sesam. Lad gæren opløse helt deri. Bland melet, og tilsæt det til de øvrige ingredienser lidt ad gangen
M. a. n. g. l. e. r. d. u. o. å. i. m. t. S. v. ,. h. s. b. k. æ. y. f. p. I. j. 1. 0. 5. E. (. ø. ). F. #. 6. N. -. J. P. K. L. /. x. 2. 3. G. c. T. H. 4. 7. B. C. D. 8. 9. Æ. *. V. g
Rids lammekøllen og gnid denmed salt, peber, hakket frisk rosmarin og revet citronskal fra en halv citron (husk, at citronen ikke må være overfladebehandlet)
Flet brødet, penslmed æggehvide og drys med birkes eller sesam. Første portion blev til et flettet brød, som var lige til at bryde stykker af og spise lunt med smør
Tilsæt salt, mel og kerner og rør rundt meden grydeske. kerner efter egen valg. Hæld dejen ud på et bord drysset med rigeligt mel og fold den et par gange
Fundet på KvalimadGærmængden passer - man kan eksperimenteremedmelsammensætningen (her hvedemel og knækkede hvedekerner + birkes) og der er intet arbejde i det
Tilsæt det salatensammenmedresten af ingredienserne. God fornøjelse med grønsagsfrikadellerne. Jeg lover for, at det vil blive til sammenhængende frikadeller, når de bliver stegt i ovnen eller på panden, for så vil æggene stivne
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
resten at melet skal være kerner og grahamsmel. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.