Mine Favoritter

  • 18 Opskrifter
Mine Favoritter

Rødvin sauce

10 cov2 dl rødvins eddike eller 4-5 dl rødvin 1 løg helst rødløg og 2 af dem 1 gulerod 1 fed hvidløg ½ kvist timian, ½ tsk
Pasta med laks og flødesauce

Pasta med laks og flødesauce

Denne gamle traver fra det aarhusianske cafemiljø, og sikkert også mange andre steder i Danmark, kan smages super, hvis man bare søger for, at have noget friskhed i retten, der kan spille op mod laksen og flødens fedme
Grillede grøntsags salat

Grillede grøntsags salat

De fleste af mine opskrifter svare til  ca 4-3 personer, alt efter hvor spisende man er, men lige denne er en ego ret, så her kommer forbruget til 1 portion
Hindbærkage

Hindbærkage

Mine forældre ringede så for at høre, om vi ville give aftenskaffe - og det ville vi selvfølgelig rigtig gerne

Oksehalesuppe

Endnu en gammel ret – en ‘brug det hele’ ret. Den slags retter, der er gode og fulde af smag. Hvis man slagter et dyr skal det ikke være på afrikansk krybskyttevis – skyd kræet, stjæl den del, du vil have og lad resten ligge
Fyldig svampesuppe

Fyldig svampesuppe

De bedste svampesupper, laves uden tvivl om efteråret af ny-plukkede svampe. Men resten af året skal du alligevel ikke holde dig tilbage
Kål og kylling

Kål og kylling

Hej Stiine, dette måltid havde min mutsi kokkereret til hende og jeg forleden. Nu vil jeg godt snart lære, at lave kål på panden som hendes - nu kan hun så ikke helt huske hvordan hun gjorde den dag, men noget med kokosolie, paprika, chili, tamari, og fintsnittet kål
Tomattærte m. squash

Tomattærte m. squash

- og et strejf af oreganoJa hvad gør man ikke, når menuen står på tarvelige rester. Man bakser da lige en hurtig tærte sammen, ikke
Ratatouille

Ratatouille

ca. 2 personer, hvis dette er hovederetten. 1 aubergine1 squash2 rødpeber2 gulpeber2 store løg500g. solmodne friske cherry/blomme tomater1 bundt frisk bredbladet persille, groft hakketolie til at stege i2-3 tsk
Æg og bacon på en ny måde

Æg og bacon på en ny måde

4 skiver bacon tyndt skåret2 skiver tomat4 ægJeg forede 2 pannecotta forme med bacon, lagde en skive tomat i bunden og slog 2 æg ud i hver
Paleo kartoffelmos - Blomkålsmos

Paleo kartoffelmos - Blomkålsmos

1 blomkål3 fed hvidløg25 g klaret smørSalt & peberMuskatSkær blomkålen i buketter. Hak hvidløg groft. Damp blomkål og hvidløg i ca 10 min, der skal stadig være lidt bid i kålenKom blomkål og hvidløg over i et dørslag og lad det dryppe af
Squash pasta med rejer og hvidløg.

Squash pasta med rejer og hvidløg.

Squash pasta med rejer og hvidløg. 1 portionPasta. 1 Squash i julienneHimalaya saltOlivenolieRevet citronskal af ½ citron Sauce
Chicken cashew paleo style

Chicken cashew paleo style

Chicken cashew paleo style2 kyllingbryst i fine skiver2 gulerødder i skiver1 løg i skiver2 fed hvidløg groft hakket3 forårsløg i grove skiver1 rød peber i grove tern1 håndfuld cashew nødder1 tsk