Tør dyreryggen (2 kg) af med et opvredet viskestykke. Læg 10 tørrede enebær i vand i 5 minutter, hæld vandet fra og gnid dem ind i kødet sammen med 2 tsk
Denne gamle traver fra det aarhusianske cafemiljø, og sikkert også mange andre steder i Danmark, kan smages super, hvis man bare søger for, at have noget friskhed i retten, der kan spille op mod laksen og flødens fedme
De fleste af mine opskrifter svare til ca 4-3 personer, alt efter hvor spisende man er, men lige denne er en ego ret, så her kommer forbruget til 1 portion
Endnu en gammel ret – en ‘brug det hele’ ret. Den slags retter, der er gode og fulde af smag. Hvis man slagter et dyr skal det ikke være på afrikansk krybskyttevis – skyd kræet, stjæl den del, du vil have og lad resten ligge
Jeg elsker i sær vietnamesisk mad for den friskhed, der ofte præger retterne. Bun tom nuong er ingen undtagelse, men ligefrem et stjerneeksempel på sådan en ret
Hej Stiine, dette måltid havde min mutsi kokkereret til hende og jeg forleden. Nu vil jeg godt snart lære, at lave kål på panden som hendes - nu kan hun så ikke helt huske hvordan hun gjorde den dag, men noget med kokosolie, paprika, chili, tamari, og fintsnittet kål
ca. 2 personer, hvis dette er hovederetten. 1 aubergine1 squash2 rødpeber2 gulpeber2 store løg500g. solmodne friske cherry/blomme tomater1 bundt frisk bredbladet persille, groft hakketolie til at stege i2-3 tsk
1 blomkål3 fed hvidløg25 g klaret smørSalt & peberMuskatSkær blomkålen i buketter. Hak hvidløg groft. Damp blomkål og hvidløg i ca 10 min, der skal stadig være lidt bid i kålenKom blomkål og hvidløg over i et dørslag og lad det dryppe af
Chicken cashew paleo style2 kyllingbryst i fine skiver2 gulerødder i skiver1 løg i skiver2 fed hvidløg groft hakket3 forårsløg i grove skiver1 rød peber i grove tern1 håndfuld cashew nødder1 tsk