Nu tænkte jeg det var tid til at prøve at bage vanille cupcakesne selv. Og resultatet blev da også rigtigt lækkert – specielt toppet med min yndlings vanille frosting
Det er den samme vanille-cupcake fra tidligere -. Den eneste gang jeg havde problemer med det var for nylig hvor jeg første gang lavede kage til barnedåb - der havde jeg for mange ideer i mit hoved til hvordan en sådan kunne se ud
-) Denne gang er det vanillekransene, der skulle prøves. Da jeg ikke har nogen kødhakker og min elektroniske kagesprøjte ikke ville samarbejde måtte jeg stå og trille små stænger og forme dem til kranse - de ligner lidt nogle blæksprutte eller løgringe, men smager dejligt
Pynt med kokos-flager og fine fondant blomster. Fyld dine cupcakeforme op (2/3-dele) og læg en enkelt Bounty i hver cupcake. vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrat. 4 tsk vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrat
Ingen fødselsdag uden en hjemmebagt vandbakkelse kagemand eller kone. Det var i sin tid en opskrift jeg har fået af en venindes far som har været bager var jeg sikker på
bagepulver, salt og vanille kommes i og røres godt ud i dejen. 125 g smør2 æg125g mel125 g rørsukker1 tsk bagepulver1 vanillestang1/2 tsk salt1/2 dl sødmælksmør og sukker piskes godt sammen ægene kommes i et af gangen. 1 vanillestang
HEEJ alle sammen så er der bagt igen denne gang blev det vanille og chokolade kanel de her kager har jeg bagt med min gode veninde Emma vi elsker begge at bage og smage
foret med bagepapir i bunden, hvis det er en springform - det brugte jeg) og glat overfladen ud. 1-2 dl. Bag kagen 30-40 min. 1-2 dl god jorbærmarmelade (cirka)
Her har jeg lavet en sød, frisk og virkelig farvefin ribssirup med vanille. Hæld de skyldede og afstilkede ribs i en gryde med sukker, vand og vanilleessens
Men man forstår jo også godt hvorfor den er så populær - ikke. ½ vanillestang. Skrab vanillekornene ud af vanillestangen og mod vanillen ind i sukkeret
Blend ferskner og hindbær med vanillekorn. Hak vanillestangen i mindre stykker, kom dem i blenderen sammen med yoghurt og rørsukker og blend yderligere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.