Vand og vinsyre bringes i kog, rosenbladene kommes i ogkoges under låg ca. Det er første gang jeg prøver at lave rosengelé - men det bliver bestemt ikke den sidste - det er sommerduft på glas
Nyder de absolut sidste feriedage, og havde egentlig planlagt, at jeg først ville genoptage bloggeriet på søndag men, i dag har jeg lavet rosengelé, og det er bare så sanserig en oplevelse at den er værd at dele med jer, der læser med
Jeg elsker at bruge årstidens frugt og grønt fra vores have. Vi har virkelig mange forskellige frugt og bær i haven og jeg koger saft, laver gele, marmelade og bagværk af de forskellige lækre sager
Jeg ved godt at rosengelé er en del af en oprindelig rutebil lagkage, men da jeg så ingredienserne besluttede jeg at det kunne trænge til et pift af foreksempel rosengelé - det kunne også have været abrikos eller appelsinmarmelade
Jeg bruger den i tide og utide, når jeg kommer forbi den på badeværelset. Tag ikke fejl af, at produktet tydeligvis kommer fra Tyrkiet – de er verdens største producent af rosenolie til de store parfumehuse
Jeg har ikke rigtig haft tid til alle mine hyggeting som jeg plejer at dele her på bloggen. Det er jo rigtig dejligt at kunne fordybe sig i så spændende teori og senere koble det til en praksisfortælling som hele opgaven er bygget op over
serveres noget så sjældent som Rose Lemonade, en botanisk citron drik med ren rosenolie extrakt. Det bedste sted jeg kender at kigge og købe roser er i Løve
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.