Burritos/tacos med sprødt bid og frisk salsa
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • ½ squash
  • 1 avocado
  • ½ dl. sesamfrø
  • ¼ tsk. stødt spidskommen
  • 1 spsk pinjekerner
  • 1 tsk citronsaft
  • 2 avocado
  • ½ forårsløg
  • 1 spsk citronsaft
  • ½ tsk. spidskommen
  • ¼ tsk. salt eller efter
  • behov
  • ¼ tsk. peber eller efter
  • behov
  • 100 g. pekan- eller
  • valnødder
  • 1 dl pistacienødder,
  • pekannødder eller valnødder (gerne udblødt 8-12 timer)
  • 1 dl pinjekerner eller cashewnødder
  • (gerne udblødt 8-12 timer)
  • 7 cm porre skåret i
  • skiver
  • ¼ agurk skåret i
  • stænger/tern
  • 1-2 gulerødder skåret i
  • stænger/tern
  • 1 håndfuld champignon
  • skåret i skiver
  • ½ rød peberfrugt skåret i
  • stænger

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.