Så lykkedes det endelig at få lavet de perfekte karameller. Enten er de blevet for hårde, for bløde, for grynede eller for klistrede og drømmen om de perfekte karameller var næsten opgivet - men så opdagede jeg denne ualmindeligt nemme og hurtige opskrift som gav en portion helt perfekte flødekarameller toppet med karamel og dyppet i belgisk Callebaut chokolade
Min veninde Katrine laver altid de lækreste flødekarameller og her op til jul besluttede jeg mig for at gøre hende kunsten efter Jeg ville nemlig lave nogle juleæsker med dejlige julegodter og det var de jo perfekte til
Da jeg for mange år siden gik på Suhrs Husholdningsskole lavede vi de bedste flødekarameller, og jeg syntes derfor at jeg måtte have gang i karamelkogeriet
00 efter to pepsi'er og et stk tørt brød, erklærede han sig rask og satte sig til at spille computerspil, mens vi ventede på at karamellerne skulle koge færdige
Flødekarameller. Flødekarameller dyppet i chokolade. Jeg har brugt min tidligere opskrift på flødekarameller, skåret dem i firkanter, og rullet dem runde med mine hænder
250 gram sukker2 ½ dl piskefløde1 stang vanillekorn (kan undværes)25 gram smør1 knsp saltFlødekarameller. Ved 125 grader bliver karamellerne bløde og fudge agtige og ved 130 grader bliver de relativt hårde. Når karamellerne er helt kolde, kan de skæres ud 250 gram sukker