Fredag havde jeg jo lovet, at der endnu engang skulle fremvises en omgang søde sager. Anledningen denne gang var, at jeg fredag eftermiddag fik besøg af min søde kusine Mette og hun skulle jo have et stykke kage til eftermiddagsteen
Jeg har flere gange lavet Mette Blomsterbergs lakridskarameller og de har været et stort hit. Men jeg kunne så godt tænke mig, at de havde en lidt mere fudge-agtig konsistens
Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Opskriften er næsten den samme som saltkaramellerne, men med knuste lakridsbolsjer og rullet i rålakridspulver Mums
Denne kombi virker godt men kan også laves mere simpel. Start dagen før. Kog 500g rabarber i mundrette bidder med rigeligt sukker, 2 dl vand, vanillestang (er den god 1/3 – er den ikke en hel) 5-10 min, uden at rabarberen går i smadder
Meningen var, at vi både skulle have lavet lakridskarameller og guldkarameller, men den sidste portion karamel vi kogte til guldkaramellerne, fik for længe og blev stenhård
Lakrids er in lige nu, så valget faldt på disse lakridskarameller fra bladet Mad & venner. Jeg elsker karameller, så da der skulle laves julekonfekt, var det en af de ting der skulle laves
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.