J. e. g. l. s. k. r. p. i. c. I. d. u. ø. (. o. m. a. n. f. t. å. ). D. h. z. T. y. b. j. M. H. v. æ. ,. S. O. -. N. é. G. V. 1. 3. 0. F. E. 6. 4. 5. 2. K. 9
E. n. s. u. p. e. r. l. æ. k. a. g. P. å. h. t. i. o. m. b. j. d. -. ). L. 3. 1. 5. 0. 6. v. f. ø. c. C. 2. z. ½. –. F. y. A. 4. V. B. D. ,. 8. K. H. R. T. S. ) l
Opskriften har jeg fået af min veninde Marina, som er en suveræn dygtig kok og jeg har været så heldig, at få lov til at dele den med jer, som læser med her på bloggen
Nej, det har ikke været den sommer vi alle håbede påmed høj sol og perfekt vejr. Om de skrælles eller ej er en smagssag, jeg skræller dem aldrig, da jeg køber kartoflermed “fin” skræl
Skræl og rens knoldsellerien og skær ud i mindre stykker, det samme gøres medkartoflerne. Kom begge dele i en gryde med vand så det er dækket og kog dem møre uden salt i ca
Jeg medbragte en cheesecake to go med dulce de leche og citroncreme. Man medbringer en kage hver og så tilbringer man eftermiddagen med kagespisning, bobler, kaffe og snak
Hvis du skulle have lyst til en anden is-variant, kan du finde en opskrift på en uimodståelig lakridsis her, en vaniljeis med chokolade og mandelkrokant her eller hvis du derimod er til en lidt friskere (og sundere) is, så kan du finde opskriften på yoghurtis med ferskner her
Jeg har efterhånden øvet mig en del på hele contour/highlight processen og selvom det kan virke som en stor udfordring at perfekte, er det nemt at lære, og med de rigtige produkter ved din side, bliver du contour queen, in no time
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.