G. a. m. e. l. d. g. s. f. i. o. p. k. r. t. å. O. B. u. c. 4. n. V. ø. b. S. v. h. y. é. D. ). æ. ,. 1. -. 2. C. 0. K. 3. H. F. ¼. L. 5. R. (. j. T. N. ) G
Start med at beundre dig kød, kald evt. nogle familiemedlemmer ud, og vis dem hvor lækkert det ser ud. Varm nu en stor, gerne støbejernsgryde op med rigeligt oliven olie
Ossobuco, bagt ricotta med frisk pasta. Ossobuco (ossobuco) er vel egentlig en efterår/vinterret, men bare fordi solen skinner og varmen brager der ud af (læs
Vi fik en skøn kartoffel/selleri mos medkartofler og resten af sellerien. Vi er ret vilde med simremad herhjemme og det er ikke sidste gang, at der står ossobuco på menuen
Jo, jo, den har været på før, opskriften på ossobuco og gremolata. Smag til med salt og peber. Små smider du ellers parmesanen i sammen med smørret, tager panden fra blusset og lægger låg på
Kødet snittes i kanten så det ikke bukker sammen, derefter vendes det i en blanding af mel, salt og peber inden det svitses på en varm pande i godt med smør, herefter kommes kommes det i ned til grøntsagerne
O. s. o. B. u. c. e. r. g. b. l. i. v. n. w. k. d. f. a. t. å. F. p. h. ,. ø. m. D. j. -. H. I. M. E. L. S. K. (. 4. ). 6. æ. 3. 2. 1. /. é. ½. 5. ". V. y. R. 7. 8. G. 0. N. r g
A. f. o. g. t. i. l. å. r. v. s. b. u. c. a. e. n. m. d. V. æ. k. p. O. (. 4. ). 6. ,. y. 5. 0. -. 7. ø. 1. 2. 3. h. j. ½. C. B. T. H. K. F. D. L. S. g
I dag står den på hundepasning hos mine forældre, så frokosten blev mørbrad, svampe, asparges og kartofler på grill og med en ordentlig omgang tzatziki til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.