I. l. ø. r. d. a. g. s. v. j. e. t. i. p. o. b. n. H. m. f. J. h. ,. O. å. k. V. u. M. B. F. C. 2. 0. K. 1. 5. 7. æ. 3. c. y. 4. E. D. S. L. ". 9. -. A. T. N. 6. 8. (. ). G. Ø
D. e. r. s. k. t. l. i. d. ,. n. j. g. v. I. f. a. p. å. H. o. c. m. y. J. h. u. æ. b. M. ø. R. F. C. S. (. 2. ). 1. T. B. -. 3. 4. E. ½. P. V. L. K. O. G. ) l
Det er som om, at jo ældre jeg er blevet, jo bedre er jeg blevet til at økonomisere med mad. For år tilbage kunne jeg sagtens handle ind i blinde og ende med at smide både broccoli, champignon og dets lige ud, som jeg havde glemt (rettere sagt nedprioriteret) at bruge i ugens løb
Det er en meget smuk og nem salat at tilberede, som er spækket med sunde vitaminer og mineraler. Rødbede er en grøntsag, som vi ikke er så gode til at anvende herhjemme
Den her ret er stærk inspireret af en ret fra Alletiders Kogebog som hedder kødgryde med karry. Jeg har dog lavet lidt om på opskriften, så den bedre passer til min smag og mit behov for grønsager
Jeg spiser mere end 3 gange om dagen, så gode mellem måltider er godt at have i fryseren. Her er et forslag til en lækker lille muldfuld til kaffen, uden at fylde sig med en masse tomme kalorier og fedt