Mine Favoritter

  • 22 Opskrifter
Mine Favoritter

Verdens bedste havregrynskugler

Ganske enkelt verdens bedste havregrynskugler. Til ca. 20 stk. 65 gram smeltet smør. 125 gram flormelis. 40 gram kakao
Verdens bedste koldhævede pizzadej!

Verdens bedste koldhævede pizzadej!

Vi har ledt længe. Og prøvet mange, mange opskrifter af. Nogen gange er det blevet ok, andre gange helt galt
Rådyrbov i gryde med gode grøntsager

Rådyrbov i gryde med gode grøntsager

Jægersmanden har haft jagtlykken med sig. Der er rådyr i fryseren. Lørdag blev en rådyrbov tøet op og lavet til en lækker gryderet med grøntsager, enebær og rosmarin – en oplagt mulighed for at spise efterårets bedste ‘comfort food’ som tilbehør – mos
Julesnaps

Julesnaps

Så er dette års julesnaps sat over. Det er nu det er tid til at sætte snapse og likører over til julen så de kan nå at blive klar

Tun og bønner – tonno e fagioli

Denne enkle salat med tun og bønner er egentlig en forret (antipasto) og en klassiker på buffeten. Men vi kan også finde på at spise ‘tonno e fagioli’ som hovedret, hvis det skal gå hurtigt en dag, eller hvis køleskabet er tomt, som det var, da vi kom hjem fra en rejse i onsdags
Hele kæmperejer i tomat – gamberoni in guazzetto

Hele kæmperejer i tomat – gamberoni in guazzetto

Kæmperejer i tomat er en af vores absolutte favoritter, når det gælder forretter. De skal spises med fingrene, hagesmæk og vaskeklud kan blive nødvendigt selv for de voksne
Kalvefilet med tomatcancassé og courgette ruller

Kalvefilet med tomatcancassé og courgette ruller

En lækker steg til weekenden. Det er sæson for courgetter og tomater. God weekend Rosmarinstegt kalvefilet med tomatconcassé og courgette ruller1,2 kg kalvefiletHavsalt og peberOlivenolie1 bundt rosmarin2 fed hvidløgKødsnorKrydr kalvefileten med salt og peber
Græskarsuppe med chili og ingefær

Græskarsuppe med chili og ingefær

En skøn vintersag til de kolde aftener, hvor man lige trænger til at blive varmet op indefra og ud. Du skal bruge (2-3 pers)
Årets nytårsmenu

Årets nytårsmenu

N. y. t. å. r. e. s. k. a. l. v. f. ø. g. i. j. m. d. o. c. h. p. n. V. u. (. 7. ). S. z. K. æ. /. b. ,. T. 4. 1. 5. 0. Æ. D. q. J. 2. 3. H. A. I. B. M. ". P. C. -. E. O. w. G. e l
Ærtesuppe & Kammuslinger

Ærtesuppe & Kammuslinger

Dette er en lille, herlig og smuk forret, som jeg gerne vil dele med jer. DET SKAL DU BRUGE TIL EN 4-PERSONERS FORRET
Laksetærte med spinat

Laksetærte med spinat

Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine krafter er blevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option
Italienske flutes med hvidløg

Italienske flutes med hvidløg

I mandags stod menuen på gratinerede pandekager og dertil ville jeg have lidt brød. Valget faldt på disse lækre hvidløgsflutes
Italienske brød

Italienske brød

Fordej. 160 g italiensk hvedemel1 dl vand20 g gærGærne opløses i vandet og melet køres i med en håndmixer med dejkroge-dejen stilles i køleskab i en skål dækket til med film
Ægte italiensk Porchetta

Ægte italiensk Porchetta

Jeg har læææænge haft lyst til at lave en ægte italiensk porchetta. I den forgangne weekend fik jeg endelig mulighed for prøve min lyst af
Græskarsuppe med spidskommen

Græskarsuppe med spidskommen

Ses vi på Feminas Livsstilsmesse i Forum i morgen fredag den 7. oktober kl. 13. 00. Jeg er klar i køkkenet til at lave græskarsuppe og vise hvor nemt det er
Svineskank

Svineskank

Nu melder sulegilderne sig. Nu har vi lov til at fylde bugen med røde æbler, gris på mange måder, sød marcipan og masser af konfekt