500 gram Rabarber. 2 dl Sukker. 4 Æggeblommer. 90 gram Flormelis. 1 tsk. Vanillesukker. 5 dl. Piskefløde. Skær rabarberne i mindre stykker og kog dem til kompot med sukker
Rabarber saft. 1 kg rabarber i tern. 2 liter vand. 2 vaniljestænger. 250-500 g sukker. Kom vand, rabarber og korn fra vaniljestængerne samt stænger i en gryde og lad det koge op
Lige nu er der sæson for rabarber og jeg har været på rov i min mormors køkkenhave. Resultatet blev en lækker rabarberkompot, hvor jeg har prøvet at spare på sukkeret, men stadig opnår den søde og syrlige smag
De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet. Der blev sat dej over til grydebrød (som absolut er verdens bedste - og mit ynglings brød
Jeg har pyntet mine med små strimler af kandiseret appelsinskræl. Jeg er blevet inspireret af Tatjana, og har også lavet mig en ordentlig omgang marcipan
Jeg har lavet en variation over mine yndlingsboller - jeg har tilsat revet æble og tørret frugt - det giver en dejligkonsistens til bollen og lidt sødme ved hjælp af den tørrede frugt
E. n. f. a. r. v. e. s. t. å. l. d. g. b. u. k. m. h. i. c. o. p. T. ø. j. ,. 4. D. P. y. æ. -. K. I. 2. ½. 1. 0. (. ). 3. 5. F. =. B. S. 6. H. é. C. A. J. G. R. /. 7. V. N. 9. %. M. &. '. U. L. O
Weekenden gik for vores vedkommende med at være i Århus og omegn med min familie - en weekendtur, som min mormor og morfar havde fået i guldbryllupsgave
C. h. o. k. l. a. d. e. m. u. s. g. b. r. æ. n. i. t. ,. p. f. D. ø. j. v. å. O. M. c. S. T. 1. 8. -. 0. R. 3. /. 4. 2. P. B. E. y. 5. V. L. H. (. ). K. ". F. N. J
L. a. g. k. e. m. d. s. p. u. n. v. i. l. j. b. ,. r. h. c. o. ø. t. T. f. y. H. M. å. æ. D. O. -. S. I. 5. C. 2. (. ). 1. K. =. 3. B. 0. 9. 7. 4. 6. ½. %. /. #. 8. P. R. V. F
Jeg har jo leget med husblas i mine fine kager, så jeg gik efter noget med husblas. Da jeg skulle middagen til nytårsaften vidste jeg med det samme hvad det skulle være