Klassisk Fisk i Nørregade er bestemt en af favorit restauranterne, der med deres mange fisk og skaldyrs retter der altid er veltilberedt og af rigtig gode råvarer tilfredsstiller selv de mest kræsne maver og ganer
Forretten lørdag skulle egentlig have været disse laksetårn inde fra Marie. Men da jeg stod og rev kartoflerne kom jeg i tanke om nogle kartoffelvafler jeg lavede for 2 år siden som var rigtig lækre
D. e. r. h. a. v. æ. t. S. o. m. -. s. i. l. n. d. p. å. J. g. f. ø. y. u. j. B. M. c. ,. b. ). k. V. (. &. I. é. P. 2. 1. /. 4. G. 5. 3. 8. %. F. E. N. H. K. *. T
D. e. n. r. t. k. a. d. u. s. v. b. å. o. m. f. g. h. N. æ. i. l. -. ,. c. V. 1. 3. 0. H. ø. j. J. p. I. y. ". S. 5. U. (. 4. ). /. 2. 6. F. G. A. T. 7. 8. 9. B. P. è
Ørred er ligesom laks en fed fisk. Andre fede fisk er sild og makrel. Fede fisk er vigtige for vores krop, da de bidrager med et højt indhold af vitamin D
Når ilden har lagt sig så hæld fiskefond på. 12 jomfruhummer (kan erstattes med tigerrejer) 1 fed hvidløg 1 pastinak 2 gulerødder 1 stilk blegselleri 1 dåse tomatkoncentrat (70gr) 25 gr smør Havsalt og peber 2 ½ dl hvidvin 1 dl cognac 5 dl fiskefond 2 dl piskefløde 1 courgette 2 stilke blegselleri 600 gr søtunge smør (til stegning) Bræk halerne af jomfruhummerne og pil kødet ud af skallen og læg de pillede haler til side. 5 dl fiskefond
H. a. v. ø. r. e. d. n. f. o. i. t. s. k. h. u. K. å. g. -. m. l. b. ,. c. S. F. y. p. G. æ. D. (. 4. ). 7. 0. 1. 2. 5. /. P. 3. è. T. 6. 8. 9. I. C. M. ". A. " g
Når bunden er kølet helt af, fordeles ostecremen ud over, og til sidst lægges skiver af fisk på. Jeg har i et stykke tid haft enormt meget lyst til en lakseroulade med spinat og flødeost, så i starten af ugen fik jeg endelig taget fat på den