Min store nevø spurgte mig, om jeg ville hjælpe ham med, at bage en kage til hans klasse. Om fredagen har de klassens time, og skiftes til at have kage med
Jeg er en stor stor fan af morgengrød - i alle afskygninger. Jeg kan spise grød til morgen, middag og aften, hvilket sommetider hænder, hvis energien og tiden ikke er til andet
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Jeg har skrevet opskriften i et af mine aller første indlæg her på bloggen, dog uden billeder. Jeg må endnu en gang dele denne fantastiske opskrift med jer
- spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag. Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
Bagekursus d. 08. 10. 11. Disse små brød, smager helt fantastiske og kan varmt anbefales. Ingredienser5 dl lunkent 50 g røde linser (kogte) 1 tsk sukker /eller honning 1 brev tørgær 10 g Fiber husk 45 g solsikkekerner 30 g hørfrø 1 tsk salt 50 g quinoa flager 50 g rismel ½ tsk kulør 350g brown mel Doves farm 1
Jeg har ikke fået pitabrød i 20 år, da jeg ikke har kunnet finde nogle som jeg kunne lide, eller som var til at åbne uden de gik i stykker, da de nærmest var som brædder