D. e. n. d. s. r. t. f. a. i. k. ,. u. p. m. l. b. o. g. å. h. ø. y. M. A. N. E. L. B. U. 4. 1. /. 2. æ. v. (. 3. ). 0. R. S. K. 6. j. V. I. P. Y. T. 5. F. -. 8. c. 7
I. T. A. L. E. N. S. K. C. R. O. Æ. M. D. G. Å. e. n. s. p. r. ø. d. b. u. m. t. l. y. i. g. f. ,. k. (. 6. o. ). Ø. J. 2. 0. h. v. 1. æ. a. c. F. Y. 3. 5. j. å. /. P. 4. V. 8. -
Jeg har. eksperimenteret læææææænge med disse nemme CHOKO MUFFINS. Ville bare gerne have. konsistensen så blød og klæg som mulig, da muffins med disse typer af fibermel ofte
Når jeg laver fyldte chokolader vil jeg altid gerne prøve noget nyt, men det ender altid med at jeg vender tilbage til det jeg har prøvet mange gange før, både fordi det virker og fordi det smager skiii godt
Jeg har fået opskriften på den lækreste (ifølge mit hovede) mysli. Jeg har fået opskriften fra min kærestes faster, og jeg var så heldig at jeg måtte dele denne lækre opskrift med Jer
S. ø. n. d. a. g. s. k. l. m. i. o. r. f. e. j. ,. v. b. t. h. å. R. U. G. B. Ø. D. L. A. K. E. M. Å. Æ. F. Y. O. C. H. P. N. (. 1. 0. y. ). u. p. æ. 2. %. /. 5. 3. 7. c. -. 4. T. 6. 8. V
godt bud på en kagelignende snack, der samtidig er fiberrig og kan indgå. Måske fordi muffins er så lettet at lave, kan være søde og kageagtige og samtidig være propfulde af de gode sager som fibre, protein og umættede fedtsyrer
D. i. s. e. k. a. n. l. g. r. f. y. d. t. m. æ. ,. c. p. v. o. å. ø. h. u. ). O. M. H. b. ". F. S. (. 1. 2. j. 8. 0. 5. K. /. 9. Æ. L. P. B. R. x. 4. C. -. A
En af mine yndlingskager er kanelsnegle. I remoncen (som er det der som smøres inde i kagen) er der i denne opskrift marcipan i, som giver det en lækker smag
Efter en mindre udflugt med kollegaerne - igen - hvor vi liiiiige måtte forbi Lagkagehuset for at udse sortimentet (og kaste konstruktiv kritik, eller bare kritik
M. i. n. k. æ. r. e. s. t. h. a. f. ø. d. l. g. ,. o. å. v. m. b. w. D. u. p. j. N. L. ". c. T. 3. 0. 2. -. 5. S. O. (. ). 6. y. 7. 1. ½. F. 9. H. R. B
der må ikke være hvide strejf i blandingen- Fold evt nødderne iHæld dejen i den smurte eller beklædte bradepande og glat den ud i et jævnt lagBag kagen i ovnen til kanterne er sprøde og begynder at slippe siderne - ca