Stegte sild i eddike. Opskriften her er på stegte sild i eddike, der smager, som de skal. Skær løg i ringe, og læg de stegte sild lagvis i en skål med løgringe imellem
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Lige siden vi kom hjem fra Vietnam, har vi spist og lavet meget vietnamesisk mad. Vietnamesisk mad er kendetegnet ved friske grøntsager og krydderuter - og er dejlig sundt og velsmagende
Jeg bager verdens bedste kanelsnegle. Intet mindre. "Hemmeligheden" er den lange hævetid. Hvis du er akut kage-trængende skal du finde dig noget andet at bage - de her er først spiseklar ca 2½ time efter du går i gang
Da jeg var i Barcelona for at besøge min søster, lavede vi disse superlækre friske forårsruller. De er nemme at lave, og indholdet kan man variere, som man lyster (brug fx også tofu)
H. e. r. k. o. m. l. i. g. t. n. y. p. æ. d. a. s. f. -. ). L. v. å. b. u. h. M. ø. O. S. j. ". D. ,. B. (. c. 1. 0. I. 5. 2. 6. /. F. N. T. E. 4. C. 8
3 uger før i går i gang med at spise dem (det kan være svært at vente). Vi har i et stykke tid været løbet tør for syltede agurker, så det var en glædens dag da vi endelig fik købt en stor portion drueagurker til at sylte
Varm olien op til en er klar (den er klar, når en brødterning bliver gylden efter 20–30 sekunder) og smid rejerne deri i 2–3 minutter, hvorefter de skal over på en stykke fedtsugende papir
Facebook Pinterest Print Email. Jeg elsker at eksperimentere i sundere alternativer for de klassiske retter som vi kender – både søde desserter, traditionelle retter og nye lækre tiltag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.