Jeg er en chokolade-elsker af hjertet, men de her lakridskugler kan næsten få mig til at skippe det mørke choko til fordel for den sød-stærke aroma fra engelsk lakridspulver sammensat med bløde dadler og kokosolie der – når det har været i fryseren – bliver til de lækreste, seje lakridsklumper man overhovedet kan forestille sig
En "spicy" hverdagsret, som passer perfekt til en lidt kølig og regnfuld forårsdag. Den røde karrypasta kan du få i den fleste supermarkeder på hylderne med asiatiske/oversøiske produkter - prøv dig frem i forhold til, hvor stærk du foretrækker suppen
4 personer125 g brune ris50 g vilde ris1 finthakket løg10 g finthakket ingefær50 g tranebær50 g hakkede nødder2 æg50 g rasp eller melsalt og peberBroccolisauce500 g broccoli1 finthakket løg1 finthakket fed hvidløg1 Spsk olie2
cremefraiche, parmesan, brød, stegt chorizo, m. bacon, så skal det steges nu og brødet varmes i ovnenTilsæt hvidløg i suppen og lad det koge med i et par minutterBlend suppen med en blender eller en stavblender (dette gør jeg dog ikke igen, jeg havde suppe i HELE køkkenet, selvom jeg dækkede med låget, næste gang hælder jeg det bare i min blender med låg og blender det ad flere gange, så får jeg også det hele blendet med)Tilsæt mælk i suppen og varm det godt igennemSmag til med salt, peber og æblecider-eddike (æblecider-eddike giver en lidt syrlig smag, det smager godt til, men mine smagsløg var ikke til ½ dl, men da jeg havde puttet det i reddet jeg det ved lidt salt, peber og revet parmesan - som forøvrigt smager VIRKELIG lækkert i og oven på)Server suppen med en lille klat cremefraiche, evt stegt chorizo, revet parmesan og brød til