Fundne opskrifter fra nettet

Fundne opskrifter fra nettet

  • 10 Opskrifter
Kylling
Seje, sunde lakridskugler… (til ÆGTE lakrids-elskere)

Seje, sunde lakridskugler… (til ÆGTE lakrids-elskere)

Jeg er en chokolade-elsker af hjertet, men de her lakridskugler kan næsten få mig til at skippe det mørke choko til fordel for den sød-stærke aroma fra engelsk lakridspulver sammensat med bløde dadler og kokosolie der – når det har været i fryseren – bliver til de lækreste, seje lakridsklumper man overhovedet kan forestille sig
Asiatisk nudelsuppe med kylling, lime og spinat

Asiatisk nudelsuppe med kylling, lime og spinat

En "spicy" hverdagsret, som passer perfekt til en lidt kølig og regnfuld forårsdag. Den røde karrypasta kan du få i den fleste supermarkeder på hylderne med asiatiske/oversøiske produkter - prøv dig frem i forhold til, hvor stærk du foretrækker suppen
Blomkålspandekager

Blomkålspandekager

Opskriften har jeg fra Stinna. Blendt blomkålshovedet, pres saften fra blomkålet i et klæde (viskestykke)
Quinoasalat med pære

Quinoasalat med pære

Hæld vandet fra og lad det køle af. 2 dl hvide bønner, udblødt og kogt eller fra dåse. 2 dl hvide bønner, udblødt og kogt eller fra dåse
Risfrikadeller

Risfrikadeller

Kog ekstra ris den ene dag og brug de resterende ris til at lave disse skønne frikadeller dagen efter
Risfrikadeller med broccolisauce

Risfrikadeller med broccolisauce

4 personer125 g brune ris50 g vilde ris1 finthakket løg10 g finthakket ingefær50 g tranebær50 g hakkede nødder2 æg50 g rasp eller melsalt og peberBroccolisauce500 g broccoli1 finthakket løg1 finthakket fed hvidløg1 Spsk olie2
Proteingrød

Proteingrød

Hvis du har interesse i andre lækkerier med proteinpulver, så kan jeg anbefale opskrifterne på Fedtfattig protein is og Protein rig morgenmad

Rodfrugtsuppe

cremefraiche, parmesan, brød, stegt chorizo, m. bacon, så skal det steges nu og brødet varmes i ovnenTilsæt hvidløg i suppen og lad det koge med i et par minutterBlend suppen med en blender eller en stavblender (dette gør jeg dog ikke igen, jeg havde suppe i HELE køkkenet, selvom jeg dækkede med låget, næste gang hælder jeg det bare i min blender med låg og blender det ad flere gange, så får jeg også det hele blendet med)Tilsæt mælk i suppen og varm det godt igennemSmag til med salt, peber og æblecider-eddike (æblecider-eddike giver en lidt syrlig smag, det smager godt til, men mine smagsløg var ikke til ½ dl, men da jeg havde puttet det i reddet jeg det ved lidt salt, peber og revet parmesan - som forøvrigt smager VIRKELIG lækkert i og oven på)Server suppen med en lille klat cremefraiche, evt stegt chorizo, revet parmesan og brød til