Det er helt normalt at gulerodsbollerne ikke hæver i ovnen, men hvis du gerne vil have dem mere luftige, kan du prøve at udelade lidt af melet så dejen bliver mere lind og mindre bastant
Smuldr gær i en skål og drys med sukkeret. Jeg har eksperimenteret lidt med den her opskrift. Kom derefter olie i og rør rundt inden squash, gulerod, peberfrugt, græskarkerner og salt kommes i
Bløde boller bagt uden smør, men med creme fraise og både hvede- oggrahamsmel. På en kold søndag er det bare noget af det allerbedste, at spise lune boller om eftermiddagen og være total sofa-kartoffel med familien på besøg eller med en god bogog kop skoldhed te
B. l. ø. d. e. b. o. r. a. g. t. u. n. s. m. ,. c. f. i. å. h. v. -. D. k. j. P. p. æ. T. C. 2. 0. 1. 4. 5. S. 3. L. 6. (. ). ½. 7. 8. y. R. N. F. H. /. K. #. I. E. O. M
Form bollernemed fugtige hænder og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bollerne kan selvfølgelig laves uden gulerodog/eller kerner, men gulerodens søde smag og kernernes nødesmag er en skøn blanding
man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden. Det er vel lidt som med frikadeller, en familieopskrift, her er det i hvert fald min mors version jeg har valgt at dele
Så det gjorde vi, og jeg blev MEGET tilfreds med dem. Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Sprøde bollermed birkes / Saftige gulerodsboller / Myslibollermed tranebær. Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner
Pensl med æg og drys med solsikkefrø. Bland kold mælk med varmt vand for at få en lun temperatur. Kom olie, sukker, salt, revne gulerødder, solsikkekerner oggrahamsmel i skålen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.