D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
Herhjemme har vi indført noget nyt. I denne uge lavede jeg sprøde majspandekager med fyld af friske spinatblade, danske champignon, rød peberfrugt, forårsløg, hvidløg og lidt revet mozzarella
Blomkål kan meget mere end at være kogt tilbehør. Super sunde og vildt lækre. Spis blomkålsfrikadellerne med kartofler, sauce og en grøn salat, sammen med kartoffelsalat eller brug dem i burgere, pitabrød eller durumruller
Jeg er blevet sindssygt glad for grønsager ogvegetariske retter, mere end nogensinde før. Det samme er min søster og derfor har hun et par vegetar kogebøger stående på hylderne
Pirogger er lækre brød med fyld. Jeg laver piroggerne i forskellige størrelser - nogle store til aftensmaden ognogle mindre til madpakken/frokost/ta´med i hånden
Pasta funghi e pomodoro, eller pasta med svampe og tomatsovs på dansk. Jeg kan ikke huske hvor opskriften kommer fra, men jeg har tilføjet bacon til den oprindelige version, så hvis der skulle gemme sig en vegetar derude, så er retten også værd at lave uden bacon
Jeg er fan af indisk mad og endnu større fan af både søde kartofler og kikærter, så jeg var helt sikker på, allerede inden jeg gik igang med denne ret, at jeg også ville elske den
Ugens første dag står på indisk inspireret mad, en vegetarisk curry med søde kartofler, kikærter og krydderier – server evt grove ris eller naanbrød til og en klat creme fraiche på toppen
Jeg har eksperimenteret lidt, og kommet frem til en sundere ogvegetarisk udgave. Lasagne er en skøn klassiker, der dog hvis man følger den traditionelle opskrift er en rigtig kaloriebombe
Hvis du ikke er til svampe og grønne asparges, kan du prøve med aubergine, artiskok i olie, rucola, blancherede spinatblade, friske tomater eller kartofler i skiver
En nem og cremet vegetarisk pastagratin, der ligger godt i maven og falder i mange kødspiseres smag. Kog pastaen i rigeligt vand tilsat lidt salt og en anelse olie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.