I stedet for kun at søde med honning eller ahornsirup, som jeg plejer, har jeg i denne opskrift lavet en blanding af ahornsirup, brun farin, kokosolie og revet citron
Bare flæk vaniljestangenog bland vaniljekornenemed flormelis. Dengang var det altid en stor oplevelse, når kurven med godter blev taget op fra viktualierummet i kælderen, for den var fyldt med spændende hjemmelavet guf og kun suppleret ganske lidt af klassisk juleslik fra supermarkedet
Denne her er lavet medvaniljeogcitron på en base af avokadoolie. Vaniljevinaigretten er utroligt lækker bare at vende rundt med blandede spæde salatblade, men den giver også helt nyt liv til en avokado, hvis man giver den et par dryp med vinaigretten
bar og de er serveret med lidt revet skal af en økocitron henover. Jeg havde bananer der var ved at dø i køkkenet og som den gode studerende jeg er, så prøver jeg naturligvis at begrænse mit madspil… Og så smager det generelt bare godt med banan i opskrifter
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Jeg sørger altid for at bruge mine rester, både for at mindske madspild generelt, men naturligvis også fordi sund mad ikke er billigt og jeg er på SU
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.