Efterår er lig med gode saftige æbler i haven, som desværre alt for ofte ender med at blive til haveaffald, fordi vi ikke lige ved, hvad vi skal gøre med dem
Chili Con Carne er en nem hverdagsret som kan laves på mange forskellige måder. Her er min udgave. Hvis du ikke lige har mørk chokolade kan du erstatte det med en spsk honning
- og lidt nutella som topping Godt nok er der ingen fedtstof i, men derimod en anelse sukker. Hvad pokker - vi skal jo have lidt sukker - især her efter weekenden, hvor mandagens energiniveau (eller mangel på samme) måske lige trænger til et ekstra pift
Det skal du bruge. 600 gram mel. 600 gram sukker. 1 liter kærnemælk. 3 tsk. Natron. 6-7 spsk. cakao. 1 1/2 dl olie. Bland det hele sammen, og tilsæt evt
Historien fortæller, at pasta alla carbonara i gamle dage var en hyppig spise blandt kulminearbejderne (kul hedder carbone på italiensk) i området omkring Rom, og at retten derfor hedder, som den gør